Logo obrta DL Lingua - Sudski tumač i prevoditelj za njemački jezik

DL LINGUA, prevoditeljske djelatnosti i poduke

O nama

DL Lingua je obrt za prevoditeljske usluge, poduku iz jezika, te sudski tumač za njemački jezik.

Naše dugogodišnje iskustvo u svim oblastima prevođenja i podučavanja za njemački jezik garantira kvalitetu usluge. Zadovoljstvo i povjerenje klijenata pri prevođenju stručnih i osjetljivih tekstova najbolji je pokazatelj kvalitete rada.

Naš pristup radu uvijek se temelji na ozbiljnosti i profesionalnosti, poštivanju rokova isporuke prijevoda, kvaliteti usluge i potpunoj diskreciji u pogledu sadržaja prevedenih dokumenata.

Prevodimo s hrvatskog na njemački, te s njemačkog na hrvatski, razne vrste osobnih dokumenata (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola, potvrda o nekažnjavanju, potvrda o prebivalištu, vjenčani list, smrtovnica, potvrda o slobodnom bračnom statusu, rodni list, svjedodžba, diploma, prijepis ocjena, uvjerenje o osposobljenosti, certifikat, životopis, zamolba, liječnički nalaz, otpusno pismo, ostali dokumenti vezani uz obrazovanje i usavršavanje, te razna druga osobna dokumentacija).
Saznajte više >>

Na njemački jezik prevodimo i pravnu dokumentaciju (razne vrste ugovora, potvrda o nasljeđivanju, punomoć, pismo namjere, sudska tužba, presuda, rješenja i odluke, izvadak iz zemljišnih knjiga, porezna dokumentacija, izvod iz sudskog registra, tekstovi za web stranice i promotivne brošure, te druga dokumentaciju vezana uz vaše poslovanje).

Saznajte više >>

Osim prevođenja pisanih dokumenata, DL Lingua također vrši usluge usmenog prevođenja za vaše poslovne potrebe. Dobro sporazumijevanje s vašim poslovnim partnerima, aktivnim ili potencijalnim, je neophodno za vaše poslovanje s inozemnim poslovnim subjektima. Usmeno prevođenje vršimo po dogovoru, a moguće je i prevođenje na drugoj zemljopisnoj lokaciji.

Saznajte više >>

Neovisno o tome kakav prijevod trebate ili vam treba poduka iz jezika, obratite nam se s povjerenjem.

Scroll to Top
Logo obrta DL Lingua - Sudski tumač i prevoditelj za njemački jezik

DL LINGUA, prevoditeljske djelatnosti i poduke