Logo obrta DL Lingua - Sudski tumač i prevoditelj za njemački jezik

DL LINGUA, prevoditeljske djelatnosti i poduke

Kolačići (cookies)

Prikupljamo podatke za istraživanje kako bismo imali bolji uvid u naše klijente te kako bismo im mogli prilagoditi naše usluge / proizvode.

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačić je mali dio podataka koji se šalje s web mjesta i pohranjuje u korisnikov web preglednik dok korisnik pregledava web mjesto. Svaki put kada korisnik učita web stranicu, preglednik šalje kolačić natrag poslužitelju kako bi obavijestio web stranicu o prethodnoj aktivnosti korisnika. Ovi podaci koje kolačić prikupi pohranit će se na sigurnosnom poslužitelju sudskiprevoditelj.com ili treće strane. Te podatke koristimo da bismo vidjeli kako upotrebljavate web mjesto i da bismo izvještavali o aktivnostima na web mjestu te kako bismo vam ponudili druge usluge i proizvode povezane s vašom aktivnošću na internetu.

Svrha
Ove podatke prikupljamo i koristimo u druge svrhe osim opisane u našoj privatnoj politici, osim ako nismo dobili vaše dopuštenje da učinimo drugačije.

Treće strane
Nećemo davati vaše podatke trećim stranama. U nekim će se slučajevima vaši podaci dijeliti interno, ali naše je osoblje potpisalo ugovor o neotkrivanju radi poštivanja povjerljivosti vaših osobnih podataka.

Izmjene
Ova je politika privatnosti prilagođena trenutnom statusu naše web stranice. Prilagodbe ili promjene na našoj web stranici mogu dovesti do promjena u pravilima o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da redovito čitate našu politiku privatnosti.

Mogućnosti osobnih podataka
Svim posjetiteljima nudimo mogućnost uvida, promjene ili brisanja svih osobnih podataka koji su nam dostavljeni.

Prilagodite / otkažite pretplatu na uslugu biltena
Na dnu svih naših emailova pronaći ćete mogućnost prilagodbe svojih osobnih podataka ili ukidanja biltena.

Podešavanja / Komunikacija uklanjanja
Ako želite promijeniti svoje osobne podatke ili ih ukloniti iz naših datoteka, možete nas kontaktirati. Pogledajte dolje podatke za kontakt.

Isključite kolačiće

Većina preglednika postavljena je tako da prihvaća kolačiće, ali možete postaviti svoj preglednik da odbija kolačiće ili da vas obavještava kada vam se kolačić šalje. Međutim, moguće je da neke usluge i funkcije na našem i na drugim web stranicama ne funkcioniraju ispravno kada ste isključili kolačiće na svom pregledniku.

Pitanja i povratne informacije
Redovito provjeravamo pridržavamo li se pravila o privatnosti. Ako imate pitanja o našoj politici privatnosti, kontaktirajte nas:

e-mail: danijela.bih@gmail.com
Tel: +385 98 921 6393

Scroll to Top
Logo obrta DL Lingua - Sudski tumač i prevoditelj za njemački jezik

DL LINGUA, prevoditeljske djelatnosti i poduke